Startup Description

Seuraavassa kierroksessa iso sokea on kutsuttava esittelyyn. Pieni sokea on pakko taittaa täällä, koska hän ei kutsunut toimintaa. Sillit päättävät sitten kaksinkertaistaa all-in-panoksen. Pieni sokea päättää tarkistaa ison sokean korotuksen. Suuri sokea päättää soittaa toimenpiteelle Mitkä ovat tärkeimmät asiat, joita minun pitäisi keskittyä parantamiseen? Sinulla on käytettävissäsi kaksi perusparannusta: online poker 1) fyysinen parantaminen – mitä voit tehdä pöydällä, ja 2) henkinen parantaminen – mitä voit tehdä pöydältä.

Sinun on myös varmistettava, että sinulla on oikea pöytä pelata. Fyysinen parantuminen vie tietysti vähän aikaa. Se vaatii sinua varmistamaan, että olet vahva ja kunnossa, ja sinun täytyy saada mukava erilaisia pöytiä. (Tämä viesti on muokannut Jefroi 28. Mikä tahansa neuvo, jonka voisit antaa minulle, olisi hyvä! Ei ole väliä, katsommeko pitkällä aikavälillä, lyhyellä aikavälillä vai väliaikaisesti.

Me haluamme parhaat osakkeet, parhaat varat, parhaat johtajat. Haluamme parhaan tuoton. Kun se tulee sijoittamiseen, haluamme tietää paras käsi. Paras käsi on se, joka voittaa potin. Näissä tilanteissa vastustaja voi nostaa sinut kaikki, tai he voivat nostaa sinut 1: 1. Call shove – Kun kyseessä on painiketta, paina voi joskus tuntua puhelun nostamisesta. Tilanteesta riippumatta korotus ei ole bluffia, sillä se kertoo toiselle kaverille, että sinun on kiinnitettävä huomiota sinuun, koska saatat nostaa hänet.

Mutta miten pelaat Texas Hold’emiä? Meillä on viisi korttia, ja voimme lyödä vetoa, nostaa, taittaa tai nostaa uudelleen. Säännöt ovat melko yksinkertaisia. Se on se, joka voittaa potin. Keskipitkän aseman pelaajat ovat hieman enemmän tietoa, koska he näkevät joitakin alkuaseman pelaajien toimia ennen päätösten tekemistä. He näkevät kaikki muiden pelaajien toimet ennen kuin he tekevät liikkeensä. Myöhäiset paikat: Myöhäisten paikkojen pelaajilla, kuten leikkauksella (yksi paikka jakajan painikkeen oikealla puolella) ja painikkeella, on eniten tietoa.

Sinulla on joko voittava käsi tai et. Joen kortti on viimeinen käsi ennen ottelua, jolloin pelaajat käyttävät reikäkorttiaan voittajan määrittämiseksi. Ne tapahtuvat nopeasti ja niillä on vain vähän neuvottelupaikkaa. Huomattavampi esimerkki tästä on, kun olet alas ja mene all-in joen vedonlyöntiin, jota et todennäköisesti voita. Sitten voit lyödä vetoa jopa kolme kertaa niin paljon seuraavien kahden panostuskierroksen aikana. Tässä variantissa saat seitsemän korttia ja sinun tarvitsee vain suorittaa kolme panostuskierrosta voittaaksesi.

Kolmas tärkein muunnelma Texas hold’em on seitsemän kortin stud. Voit panostaa niin paljon kuin haluat ensimmäisellä kierroksella. Pelaajat voivat nyt arvioida käden potentiaalia ja päättää, tarkistavatko, panostavatko, taittavatko, kutsuvatko vai nostavatko. Yhteisökorttien käyttöönotto lisää jännitystä ja strategiaa peliin, koska se avaa lukuisia mahdollisuuksia sekä pelaajille että heidän vastustajilleen.

Flop: Yhteisökortit paljastuvat. Tätä kutsutaan “flopiksi”. Pre-flop-vedonlyöntikierroksen jälkeen jälleenmyyjä asettaa pöydälle kolme yhteisökorttia. Nyt sinulla on 55/45 mahdollisuus voittaa potti, kun taas muiden pelaajien 60/40 mahdollisuus.

Be the first to review “2distinct2box”

Your Rating for this listing